среда, 12. август 2009.

PLAGIJATI DRAGANA SOLEŠE (III deo)

Nastavljamo sa slanjem novih plagiranih poglavlja iz knjige OBRAZOVNA TEHNOLOGIJA prof. dr Dragana Soleše, dekana Pedagoškog fakulteta u Somboru. Trajaće još neko vreme prikazivanja plagiranih poglavlja iz ove knjige, a onda ćemo preći i na druge Solešine objavljene radove i udžbenike. Njih nije malo, a skoro svi su plagirani u šta će te se uskoro uveriti crno na belo.
Otvaranje internet bloga (www.inicijativnagrupapf.blogspot.com) pokazalo se korisnim. Preko 300 posetilaca za svega nedelju dana, a mnogi su ostavili i svoje komentare. Nastavljamo dalje.
U ovoj pošiljci dostavljamo izuzetno obiman plagijat iz šestog poglavlja imenovanog Solešinog univerzitetskog udžbenika (inače takav status ove knjige predstavlja veliku bruku i za Univerzitet u Novom Sadu), zbog koga je, konkretno, protiv Soleše podnesena tužba iz Hrvatske za zaštitu autorskih prava.

Inicijativna grupa
Ovde možete preuzeti dokument sa trećim delom plagijata dr Dragana Soleše
preuzmi

Нема коментара:

Постави коментар

Obaveštavamo sve korisnike ovog bloga da će na blogu biti objavljeni samo oni komentari koji se tiču teme (plagijati i zloupotrebe Dragana Soleše). Neće biti objavljeni oni komentari koji sadrže vulgarnosti, lične uvrede i ne drže se teme.